Előre ABBA a múltba!

 2010.01.03. 00:31

Drága Leendő Olvasók!

Először is köszöntök mindenkit, aki bizonyára -látván a címet- nem véletlenül tévedt ide. Szerény blogomat a múlt leginkább kellemes emlékeinek szentelem - mondjuk kb. az 50-es évektől kezdve, és talán belelógunk az 1990 utáni időkbe is. Mert ha azt nézzük, hogy immár 3 napja 2010-et írunk, akkor bizony némi jóindulattal már a 90-es évekről is beszélhetünk, megemlékezhetünk itt (hiszen 1990 is már 20 éve volt...).

Hát akkor kezdjük is el időutazásunkat...

Nem tudom, ki hogy van vele, de bennem még él a szilveszteri buli emléke, úgyhogy egy jó régi, de annál klassz(ikus)abb ABBA dallal kezdeném, ami a legjobb év- és blogindító nóta szerintem. Ezzel kívánok mindenkinek Boldog Új Évet! Happy New Year!

Címkék: retro szilveszter buék abba

A bejegyzés trackback címe:

https://retrosztikus.blog.hu/api/trackback/id/tr531640925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lótepertő 2010.01.04. 05:38:07

Bizony, bizony.. akkoriban még sikerült úgy csajozni, hogy volt valakinek néhány jó minőségű ABBA plakátja vagy fotója :) és a behálózni kívánt nőnemű egyedet ezzel a mondattal lehetett felcsalni: "Nem jössz fel? Van néhány eredeti ABBA plakátom és lemezem? Megnézed?"
Boldog "béke idők" ....

szédült napraforgó 2010.01.04. 22:32:59

@Lótepertő: Én még csak a bélyeg- meg lepkegyűjteményről hallottam, mint csalogatóról. :) Le vagyok maradva! :o
süti beállítások módosítása